Skip to content

Playstation Network down for “maintenance”

  • by

Cu o saptamina in urma mi-am comandat EA Sports Active si Dragon Age 2.  Aseara au venit. Prin urmare am dat drumul la playstation sa vad cum arata noile achizitii. Nu mai pornisem playstationul de prin ianuarie. Evident playstationul si-a facut toate update-urile de rigoare si apoi … surpriza … Playstation network is down for maintenance. Prin urmare nu-mi pot importa caracterul din Dragon Age 1. Trebuie sa astept sa-si revina. Cautind pe net am gasit pe blogul lor oficial asta:

An external intrusion on our system has affected our PlayStation Network and Qriocity services. In order to conduct a thorough investigation and to verify the smooth and secure operation of our network services going forward, we turned off PlayStation Network & Qriocity services on the evening of Wednesday, April 20th

External intrusion ? Adica un hackerash mic mic ? Inca un George Hotz ?

Problema pare a fi mult mai drastica decit lasa sa se inteleaga Sony. Trei zile de downtime in preajma Pastelui ? Nu suna bine deloc pentru vinzarile Sony. Poate cu aceasta ocazie o sa deschisa di Playstation Network Romania desi asta e un vis prea frumos sa fie adevarat.

 

1 thought on “Playstation Network down for “maintenance””

  1. De cand cu scandalu’ rootkit-urilor de pe cd-uri audio eu nu mai cumpar nici un produs sony. L afaza cu “remove other os” m-am felicitat pentru decizie, iar dupa ce l-au dat in judecata pe geohot sunt convins ca fac tare bine nebagandu-le bani mei in buzunar.
    Bine, mai am alte companii de la care nu cumpar: apple – pentru ca sunt si mai control-freaks decat sony, shell si electrolux – pentru ca au inchis o rafinarie, respectiv o uzina de productie, lasand niste sute de oameni someri, da’ asta tine mai mult de decizia mea de “buy-local” pe care incerc sa o respect.

Comments are closed.