Concert Draconian la Alba Iulia

Mihai Moldovanu and Lisa Johansson

Doom Gothic Metal , un stil de muzica despre care nu as fi putut spune foarte mult pina acum. Acum pot spune ca imi place. Cvintetul BAMBA  ( Bodan , Andra , Mihai , Bogdan , Ana ) s-a deplasat la Alba Iulia , la festivalul Dark Bombastic. Sa te deplasezi in Romania de azi de la Bucuresti la Alba Iulia via Brasov ( a trebuit sa-l pescuim din Brasov pe Bogdan ) este o adevarata provocare. Drumuri proaste , drumuri in reparatii , limitari de viteza si semafoare . Pina aici nimic nou ca doar traim in aceasta minunata tara ( pacat ca e locuita ).

Am reusit sa ajungem fix la 7 seara cu vre-o 4 minute inainte de a incepe sa cinte Draconian. Baietii au o istorie de 17 ani de activitate chiar daca nu au scos foarte multe albume. Au inceput concertul cu :

 

 

Suna exceptional de bine live.

Ce mi-a placut in mod deosebit a fost faptul ca am fost lasati sa intram cu aparatele de fotografiat. Organizatorii au lasat accesul cu aproape orice. Ce nu aveai voie sa introduci la concert era mincare / bautura. Organizarea a fost buna . Sunetul a fost de nota 9 din 10. Bautura a fost la discretie. De la bere la coniac. Cu mincarea au fost mici probleme daaar am mincat pilaf facut la cazan ( gulas n-am prins 🙂 ) . Mi-a adus aminte de vremurile cind mergeam pe munte cu ceaunul dupa noi . Cei de la Draconian au stat intre fani dupa ce si-au terminat show-ul si au stat de vorba cu mai toata lumea. Au stat sa manince cu restul publicului. Practic dupa ce si-au terminat show-ul au devenit simpli spectatori si s-au bucurat impreuna cu toata lumea de restul de trupe din cadrul festivalului. Pe mine asta m-a impresionat foarte mult.

Voi posta mai multe poze in curind 🙂 Mai am de prelucrat la ele.

Doua poze si-o poveste

In mod cert pescarusii au fost dionauri pe vremuri. Cu o expresivitate iesita din comun iti pot fura din farfurie toata mincarea . Pina sa te prinzi ce si cum mincarea dispare conform diatezei reflezive … “s-a furat” .  Prins asupra faptului personajul din imagine sta la pozat de parca ar merge pe covorul rosu.

 

Ma bate gindul ca date viitoare sa-mi fac provizii din urmatoarea planta ( inca nu m-am lamurit ce e ) astfel incit bestia sa nu mai atenteze la mincarea mea.