Cat e de comod in bobcat

Nu m-am mai urcat intr-un bobcat de pe vremea cind eram mic si mergeam cu tata in otelaria de la Campia Turzii.  In seara asta n-am rezistat tentatiei si dupa program m-am urcat intr-unul. Imi aminstesc ca pe vremuri era mult mai comod. Dar aveam si alte dimensiuni . Acuma abia intru.  Anyway it was FUNNNNNNNNNN.

 

 

Photos courtosy of Scarbette

 

Good tool to automate mouse movement and clicking in linux

Get the software and compile it:

http://www.semicomplete.com/projects/xdotool/

Install it …

make ; make install

Get the mouse position:

xdotool getmouselocation

Clicking forever there … Might be useful for …. refreshing a page …or clicking on a link

#!/bin/bash

while [ 1 ]; do
xdotool mousemove XXX YYY click 1 &
sleep 5
done

Sit back and enjoy .... And don't use it to do bad things ( like game cheating , autoclicking , auto refresh a web page )

Concert Draconian la Alba Iulia

Mihai Moldovanu and Lisa Johansson

Doom Gothic Metal , un stil de muzica despre care nu as fi putut spune foarte mult pina acum. Acum pot spune ca imi place. Cvintetul BAMBA  ( Bodan , Andra , Mihai , Bogdan , Ana ) s-a deplasat la Alba Iulia , la festivalul Dark Bombastic. Sa te deplasezi in Romania de azi de la Bucuresti la Alba Iulia via Brasov ( a trebuit sa-l pescuim din Brasov pe Bogdan ) este o adevarata provocare. Drumuri proaste , drumuri in reparatii , limitari de viteza si semafoare . Pina aici nimic nou ca doar traim in aceasta minunata tara ( pacat ca e locuita ).

Am reusit sa ajungem fix la 7 seara cu vre-o 4 minute inainte de a incepe sa cinte Draconian. Baietii au o istorie de 17 ani de activitate chiar daca nu au scos foarte multe albume. Au inceput concertul cu :

 

 

Suna exceptional de bine live.

Ce mi-a placut in mod deosebit a fost faptul ca am fost lasati sa intram cu aparatele de fotografiat. Organizatorii au lasat accesul cu aproape orice. Ce nu aveai voie sa introduci la concert era mincare / bautura. Organizarea a fost buna . Sunetul a fost de nota 9 din 10. Bautura a fost la discretie. De la bere la coniac. Cu mincarea au fost mici probleme daaar am mincat pilaf facut la cazan ( gulas n-am prins 🙂 ) . Mi-a adus aminte de vremurile cind mergeam pe munte cu ceaunul dupa noi . Cei de la Draconian au stat intre fani dupa ce si-au terminat show-ul si au stat de vorba cu mai toata lumea. Au stat sa manince cu restul publicului. Practic dupa ce si-au terminat show-ul au devenit simpli spectatori si s-au bucurat impreuna cu toata lumea de restul de trupe din cadrul festivalului. Pe mine asta m-a impresionat foarte mult.

Voi posta mai multe poze in curind 🙂 Mai am de prelucrat la ele.

Invulnerable in Syrnia

N-a fost foarte frumos. Dar un bug din joc m-a facut invulnerabil . Prin urmare puteam sa merg prin orice zona de PVP fara sa pot sa fiu atacat . Darrrr. Puteam sa atac eu.Faza draguta e ca am raportat bug-ul acum o luna. Nimeni nu s-a sinchisit sa-l corecteze pina in momentul in care m-am dus intr-o zona de PVP unde erau moderatorii.

Si a trebuit sa explic ca puteam sa fac pe curierul fara ca nimeni sa ma poata ataca. Abia atunci au inteles cam cit de mare era bug-ul si a doua zi era corectat. Well …. Mai bine mai tirziu decit niciodata. Nu ?

 

Un amplificator gata in 10 ani

Acum 10 ani m-am apucat sa-mi fac un amplificator audio. Multi vor zice da’ ce ma nu puteai sa te duci sa-ti iei unul din comert? As fi putut. Dar scopul principal nu era sa am un amplificator la vremea respectiva ci sa fac unul. Am adunat toate piesele . Am terminat de lipit tot amplif-ul , am facut si sursa de alimentare , am gasit si o cutie frumoasa . Singurul lucru care mai ramasese de facut era sa pun stabilizatorul de tensiune si sa lipsesc firele de alimentare.

Asta se intimpla acum 10 ani. Apoi a urmat o perioada aglomerata , am ignorat proiectul si asa a zacut intr-un colt ( m-am tot lovit de el in acest timp si l-am mutat din loc in loc ) vreme indelungata. Pina cind in seara asta in masina am ascultat Master of Pupets iar cind am ajuns acasa am ascultat Megadeth. Mare mi-a fost dezamagirea cind pe “faimoasele” mele boxe A4tech se auzea ca din canal. Si mi-am adus aminte de amplificator si boxele Technics de 30W ( bucata ).
Am scos letconul de la naftalina , am pus aparatul de masura pe sursa de alimentare a amplifului , ocazie cu care am prajit si un L7812CV dar intr-un final glorios am alimentat amplif-ul. Spre pura mea desfatare si groaza vecinilor mei manelisti merge impecabil. Acuma am o arma cu care ii pot combate cu succes. Incepand de miine ca momentan inca ii mai las sa se desfasoare cu gutza de maimutza.