Skip to content

De pe alte meleaguri

  • by

Dupa cum stiti sint inca la Viena. Momentan sint in aeroport la starbucks cu o ciocolata calda in fata si free wireless. Si cu chef de scris. Despre ce ? nu stiu . O sa las gindurile sa curga. De fiecare data cind plec din Romania ceva se intimpla pe plan mare. De data asta au fost citeva evenimente semnificative:

  1. In Viena un templu budist a fost atacat si au murit niste oameni. Deoarece nivelul meu de germana este 0.1 ca sa nu zic O nu pot va pot spune cine a tras , de ce , etc. Daca va intereseaza aspectul asta presupun ca sint pline site-urile de stiri. Punctul interesant este ca reactiile la eveniment au fost in India ceea ce  ma surprinde un pic. De obicei un eveniment intr-un punct al globului produce reactii in celalat colt al globului dupa 2 – 3 saptamini. De data asta fluturele a batut mai repede din aripi. In schimb in Viena lucrurile s-au linistit rapid si zilele s-au intors la normal
  2. Coreea de nord isi incordeaza muschii . Care muschi? Pectoralii. Si face teste nucleare . ( zic ei ) . Echivalentul bombei de la Hiroshima. Nu face bine la sanatatea planetei mai ales ca si-au pus in cap inclusiv China.
  3. Iran-ul nu renunta la programul sau atomic. Teoretic pashinc . Practic nu se stie daca e pasnic sau nu. CNN-ul zice ca ar fi cam la 1 an de obtinerea unei bombe. Eu ma indoiesc de informatiile transmise de CNN. dar asta e poveste veche.
  4. Coreea de nord din nou. De data asta testeaza rachete. Sol-sol si sol-aer. Multi fac legatura cu testele nucleare. testele de armament le face toata lumea. De ce a iesit asta in presa in acest moment ? As zice eu ceva dar o dam in teoria conspiratiei si nu e cazul.
  5. In schimb pe unu alt canal am vazut la ora de maxima audienta cum se face tuseu rectal. La vaci. Filmat cu close up iar fetzele studentelor care efectuau operatiunea erau din ciclul priceless.

Sa nu uit. NU imi place jazz-ul . Iar la starbucks … asta se aude. Noroc ca e suficient de incet. Prin urmare se poate ignora usor. Cu toate ca muzica e buna. Gusturi….

Si iar ma confunda astia cu un neamt. Pentru a n’a oara s-a intimplat. Am facut o tipa fericita ca are free net aici la starbucks. Greu e sa dai un click in mijlocul ecranului unde scrie click here for the internet.

OOO si nu numai austriecii ma confunda cu un neamt. SI romanii :)) Hai frate… chiar am fata si comportament de neamt ? Ca daca da … atunci sa ma pun la ora de germana (“stai pe spate si las-o doar pe ea”) … Si sa ma retrag la pensie in Austria sau Germania.

Apropo. As putea sa fiu un sofer de taxi mai de success decit cei de aici … Pentru ei sofatul in aglomeratie e o ecuatie cu mii de necunoscute si multe frine bruste. Noroc ca am ajuns intreg la aeroport.

V-am pupat. O zi buna