Skip to content

Revelion si politica

  • by

Azi incepem in forta. Acest post NU se adreseaza minorilor , minorelor si nici cardiacilor . Daca faceti parte din categoriile de mai sus nu continuati sa cititi. Daca va roade tare atunci …

O sa incep cu cea mai reclama care mi-a placut cel mai mult anul asta.  “Pai du-te”, respectiv “Biroul oval” . Este din ciclul priceless.
Acuma ca ati ris sau v-ati incruntat sa trecem la lucruri mai mult sau mai putin serioase.

Astazi cind deja ma obisnuisem cu Stol-ul premier mare mi-a fost mirarea cind am vazut-o pe Her Afrodita alergind la adapost si spunind ca nu mai vrea sa fie sefa premiera. Si de data asta n-am vazut nici StoloJalea cu care eram obisnuit. Pai asa se face ? … Se uita cineva la telenovela “Fara lacrimi” ? Ei bine surpinzator nu se uita nimeni. Afrodita probabil a considerat ca e mai frumos sa se duca sa se joace de-a Sirena si Girofaru. Asta dupa ce si-a inchis discret ( prin aruncare ) telefonul mobil. ” Si te-ai dus, dulce minune …” Profund , fundamental dar pe usa din dos. Daca Tariceanu avea porecla Razgindeanu … lui Stolojan cum ar trebui sa i se spuna ? Asteptam propuneri …

Ce vor ei sa “intelegem” este ca si anume “crizili” i-au adus pe astia impreuna. Ma rog … Asa se spune acuma la “ciordeala exceptionala” … “criza profunda”.  Adicatelea romanica s-a imbolnavit de crizili mondiali veta termopan si ei si-au scuipat in miini, au dat mina barbateste si o trag pe romanica afara din haznaua cu crizi. Asta vor ei sa ne intre noua bine in capetele noastre de oi blege.  Dar ceva nu se leaga. Cum e posibil sa te injuri si sa te porcai ani de zile cu cineva si apoi sa pretinzi ca poti lucra folosind ton normal cu acel cineva?  Ar putea fi doua explicatii: ori a fost un spectacol de circ jenant in care publicul vedea doar injuraturile in timp ce in spatele cortinei erau pupaturi pe contracte ori coloana vertebrala a politicienilor nu exista deloc si avem in acest caz o invazie a  molustelor gigant … care surprinzator ne conduc. In ambele cazuri cei pacaliti cine sint? Ei? Nu. Noi? Evident.

Ajungem si noi ca in clipul de mai jos ? Clip care demonstreaza ca NIMENI nu e intagibil. Da . Ceva reflexe are. Dar atit.

Ma opresc pentru ca nu gasesc cablul sa descarc poza zilei. Facuta cu telefonul personal … Politisti incalcind flagrant regulile de circulatie. In Bucuresti. Dar … Don’t worry … Gasesc eu cablul ala care vad ca se ascunde ca Stolojan.