Skip to content

gfxworld reloaded

 • by
gfxworldSistemul de felicitari virtuale apartinind gfxworld a fost relansat utilizind o solutie software dezvoltata de TFM Group. Solutia implementata cu clase pear si template-uri a dus la posibilitatea adaugarii unor noi functii pentru utilizatorii gfxworld inexistente in versiunea precedenta:

 • Confirmarea citirii felicitarii de catre destinatar
 • Notificarea pe e-mail a destinarului
 • Functionalitate antispam ( captcha )
 • Integrarea cu forumul gfxworld

9 thoughts on “gfxworld reloaded”

 1. mi se pare cam aiurea ca userii sa se inregistreze pe forum pentru a trimite felicitari. cred ca doar captcha si mail-check erau suficiente. iar pentru eficacitate ar fi mai bine ca useru’ sa poata alege felicitarea, sa completeze textu’, iar la final sa trebuiasca sa-si dea adresa de mail si sa faca verificarea captcha. felicitarea ar sta in stand-by pana cand senderu’ ar face confirmarea prin mail si gata. asa cum e acum e mult prea complicat.

  my usual .02$

 2. Atata timp cat cheltuielile legate de server sunt platite din buzunarul meu iar site-ul asta nu imi aduce nici un banutz, consider ca un "multumesc ca merge si asa" ar fi fost suficient. Invit pe toti cei carora li se pare complicat sa dea cautare dupa termenii "felicitari virtuale" pe google si sa aleaga orice rezultat in afara site-ului meu. Nu caut trafic, here's a breaking news for you: cu cat e trafic mai mare, cu atat ma costa mai mult. Felicitarile nu sunt gratuite, fiecare trimitere de felicitari de catre vizitatorii Gfxworld este platita de mine. In conditiile astea, daca vi se pare "aiurea", aflati ca internetul va pune la dispozitie sute de alte site-uri cu servicii asemanatoare de unde puteti alege. Sarbatori fericite si La Multi Ani! Alex – administrator Gfxworld

 3. a, pai in cazu’ asta e solutia ideala. eu chiar credeam ca e unu’ din siteurile care vor cat mai multi useri – atunci ar fi fost prea complicat pentru un vizitator oarecare, ajuns acolo doar spre a trimite o felicitare, sa se inscrie and stuff. cat despre “multumesc & the_rest”, din punctu’ meu de vedere, ca site-u’ exista sau nu, chiar n-are importanta, nu trimit felicitari virtuale, nu frecventez decat 2 forumuri -d’apres moi, te poti spala cu el pe cap Alex, daca ai ales sa oferi un serviciu benevol unor useri, fa-o si gata, daca nu.. NU. Eu comentam doar solutia tehnica, lipsit fiind insa de o informatie fundamentala; io’s intotdeauna ala cu QA-u’ si cu usabilitatea, de la mine o sa auzi intotdeauna critici si sugestii de imbunatatire, nu laude – ask Cop!
  PS: Alex, n-o lua personal. Sarbatori regulamentare la tot poporu’!

 4. E plina lumea de carcotasi si uneori un cuvant de lauda da incredere celor care fac benevol asa ceva.
  Poate nu este cazul nostru dar poate ca este.
  Multumim de incurajare.
  Sarbatori fericite!

Comments are closed.