Skip to content

Arc peste timp (n-ai votat ? esti bou)

  • by

In 2007 scriam un articol care a facut ceva vilva la momentul respectiv: “N-ai votat? Esti bou” . Cum cei care uita greselile sint sortiti sa le repete ar fi foarte interesant sa vedem comentariile de anul asta.

Candidatii ii stim . In citeva ore incepe votarea. Ce va fi dupa ? , cine cu cine voteaza ? Irelevant.

Ce este relevant pentru mine este puterea internetului in Romania. Publicitatea clasica versus publicitatea pe internet. Zelist-ul a postat  un articol foarte interesant: Afinitatile candidatilor la presedintia Romaniei pe Facebook

Sincer ma asteptam sa fie un pic alte cifre pe acolo mai ales ca este foarte practicata “cumpararea” de fani pe diverse pagini prin deverse metode . Cei care ati comentat in 2007 s-a schimbat ceva de atunci ? Sau tot vot de blam ?

 

1 thought on “Arc peste timp (n-ai votat ? esti bou)”

  1. O sa incep cu un citat din clasici: “Bou am fost, bou am ramas”. Desi trebuie sa recunosc ca fata de 2007, acum chiar ma voi duce la vot. Ca un bou ce sunt, sperand inca in faptul ca daca fac treaba asta nu vor vota mortii in locul meu. Ma duc sa votez cu cineva care nu are sanse in turul 1. Iar turul 2 il voi prinde in Germania, si acolo nu cred ca are rost sa ma agit sa caut vreo urna (ca sa nu zic ca nu voi avea timp sa respir). Avand insa exemplul galetilor, probabil va iesi presedinte Ponta. Adica va fi o schimbare, dar la fel ca pana acum (pe sistemul “sa ne schimbam, dar sa fie tot asa”). Vezi, deci sunt bou… pentru ca ma duc sa votez stiind ca va fi la fel. Macar ma bucur ca boul ca se va termina in sfarsit cu era “-escu” (Bas-escu, Ili-escu, Ceaus-escu, Constatin-escu”) – asta doar daca nu cumva ma trezesc la vot ca trebuie sa pun stampila pe Pont-escu.

Comments are closed.