Skip to content

Canicula si greieri

 • by

Ce poate fi mai plăcut ca o noapte caniculara cu greieri in Bucureşti ?

Ora 0:10 – 32 grade ( in casa ) . Aud un tiuit care nu provenea nici de la calculator si nici de la maşina ( care era parcată la ora asta) . Panicat încerc sa descopăr sursa de zgomot infernal.

Ora 0:12 – sursa zgomotului infernal era bucătăria unde geamurile deschise dau spre luminator. Is it a bird ? Noo. Is it a plane ? Noooo ( da’ seamănă ) Is it a fucking cricket ? yeeeeeeess . Si si-a găsit unde sa cânte … In luminator. De ce ? Pentru ca are ditamai cutia de rezonanta… Suna de parca ar fi un un generator de heterodina într-o catedrala.

Ora 0:15 – Plec oripilat din bucătărie cu urechile tiuind si cu o vaga durere de cap. “Las’ ca se plictiseşte … zic eu in gând”. Culmea e ca îmi trec prin cap o gramada de înjurături si încerc sa găsesc una potrivita pentru greieri. Trântesc varianta populara de la: “‘ z’greierele mamei dvs.” printre dinţi si mă reped la calculator sa dau un nou atac la vecinul meu de pe triburile.ro

Ora 2:10 – Inapoi in bucătărie sa iau o bere. Energic greierele. N-a tăcut. Daca a făcut pauza intre reprezentaţii nu ştiu. Dar înclin sa cred ca n-a făcut pauza. Doar se respectă. Oare manelistu’ de deasupra aude greierele ? Daca da imi iau greierul drept pet.

Ora 2:20 – Nu pot sa nu va împărtăşesc acest minunat sunet cristalin de greiere tubat care cântă in luminator. Prin urmare iată ce putea sa producă: ( film nerecomandat cardiacilor , minorilor , minorelor si nici oamenilor sănătoşi la cap )

[flv href=”http://cop.tfm.ro/files/greier.flv” /]

Notă:

Pentru prelucrarea fişierului am folosit ffmpeg. Comanda: ffmpeg -i mov05409.mpg -s 320×240 -ar 22050 greier.flv. Nu de alta dar poate aveţi si voi nevoie sa convertiţi un .mpg la .flv cu tot cu scalare la o dimensiune omenească.

12 thoughts on “Canicula si greieri”

 1. Asta greiere zgomotos? :)) Glumesti, asa-i?
  Te duc la Ploiesti s-auzi acolo concerte, sa vezi acolo scandal de seara pana dimineata 😀

 2. Omule..tu n-ai somn?Si nu stiai ca simpla prezenta in bucatarie dupa ora 00:00 creste stratul adipos de pe burta?

 3. Suna mult mai bine decat onomatopeele scoase de dobitocii care fac sezatoare in fata blocului. Eu zic sa-l adopti, daca nu poti sa-l prinzi iti dau unu’ de pe balconul meu.

 4. Frate… eu stau la curte, si cand dorm noaptea cu geamul deschis.. cred ca sunt sute de greieri. Nu se mai aude “cri-cri” ci un criiiii .. continuu 🙂

  Mi se pare asa ciudat cand inchid geamul si se face liniste… 🙂 insa nu rezist mai mult de 5 minute cu geamul inchis si prefer sa imi tiuie urechile si sa ma trezesc cu capul cat o banita decat sa ma trezesc ud fleasca, crezand ca am avut vise umede cu te miri ce supermodel:))

 5. Well, Serban Foarta zice ca sint imbecil. Toata lumea are dreptul la o parere.

  Am niste comentarii la articolul dinsului (si mi-e lene sa-mi fac cont pe site-ul lor) :
  1) Nu vad link back catre sursa ( S’aude de la Dilema sau trebui sa va notific in scris ?).
  2) Literatura copy/paste (nu nu ne referim la pastele italiene) facuta de Serban Foarta denota nu numai lipsa de imaginatie ci si de respect de sine. ( Oare cind a fost ultima data cind s-a uitat in oglina multumit de ceva ce a creeat ?) . Asta tradus in limbaj de dupa blocuri suna in felul urmator ( Io-te traitz’ar un articol p’un blog din ala, tot n-am bani, ia sa copiez eu d’aci si povestesc pe niste maculatura ce’a scris ala, asa devine o chestie originala si iau un ban pe maculatura aia)
  3) Evident ca daca dilemaveche publica articolul in forma respectiva conform cu orice norme o sa trebuiasca sa imi acorde drept la replica. Tot in ziar. Si de cind imi doream eu sa scriu in ziar (not). S’aude Dilema sau tot asa va trebuie notificare in scris ?

Comments are closed.