Skip to content

Constantin si Elena

  • by

Am sa incep postul cu urari de bine: in primul rind sa-i uram la multi ani lui Costin ( ecostin a.k.a Elena Costin 😛 ). Deci La multi ani si sa cresti mare. Apoi sa uram un la multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume astazi.

Mi-a mai venit in cap un nume … Elena … De data asta ma gindeam la Elena Udrea careia i-am trimis in decembrie un e-mail in care am atentionat-o asupra problemelor de securitate pe care le are site-ul ei.  Pe scurt … sql injection in aproape toate paginile. Cum e posibil ca un site al unei persoane publice sa nu fie macar auditat din punct de vedere securitate macar asa de forma ? Presupun ca sintem in Romania si totul e posibil. anyway … La multi ani si pentru Elena Udrea.

Va dau doar un simplu exemplu: http://www.elenaudrea.ro/sectiune.php?s=1a

Nu va imaginati pentru o secunda ca sint cazuri izolate. Multe din partidele politice din Romania au site-uri care au probleme de securitate. In fond .. Ar trebui sa intereseze pe cineva asta? Dar detaliile publice dupa terminarea campaniei electorale sa nu se spuna ca tinem cu unii sau cu altii.

Am trecut postul la categoria topless . Faceti un efort de imaginatie si o sa intelegeti de ce.

3 thoughts on “Constantin si Elena”

Comments are closed.