Skip to content

Cu dedicatie

 • by

Incredibil cum pot sa cinte b?ie?ii in concert. Poate reuseste cineva s?-i aduc? in concert in Romania. Despre cine e vorba ? Manu Chao…. Piesa e cu dedica?ie pentru … E nu, nu am sa scriu pentru cine. ( Oare cite?te blogul asta suficient de des ? ) Vom vedea.

Tags:

9 thoughts on “Cu dedicatie”

 1. Well. La vremea cand se auzise in Romanica de Manu Chao io ascultam cam de vreo doi anisori, asa, ca primisem albumul pe o caseta, de la un prieten din Italia. Cand a ajuns aici, eu deja ma plictisisem, ca o ascultasem incontinuu.

  Mie mi-e tare dor sa ascult muzica la casetofon. In ’90 cand si-au permis ai mei sa faca aceasta prima mega investitie de factura… capitalista, au cumparat un dublu radio casetofon Sony si l-au accesorizat cu o prima caseta; Vali Sterian, tin minte si acum. Ulterior m-am tot mutat, dublul radio casetofon a devenit tot mai urias pt spatiul alocat, asa ca treptat s-a ajuns la decizia de a fi deportat pe undeva, nu tiu minte unde. Ideea e ca am ramas cu o lada plina de casete audio. Am cochetat de multe ori cu ideea de a-mi cumpara un alt casetofon, unul minuscul, am tot vazut si prin magazine, sunt foarte dragalase, au tot felul de forme si culori, dar mereu am fost convinsa ca sunt niste chinezarii de trei parale. Acum, stau si ma gandesc… oare casetele alea ale mele or mai fi bune de ceva? Pana la urma, sunt vechi de 15 ani de zile…

 2. Teoretic casetele mai sint bune. Se mai poate recupera ce e pe ele . Trase in digital si apoi filtrat zgomotul . Un soundforge cu pluginurile aferente ajuta. Dar intrebarea e daca merita si daca nu e mai simplu sa gasesti muzica respectiva in format digital deja. mp3 , ogg , flac or whatever.

 3. O stire care te va bucura 🙂
  ***”Revolutionarul” Manu Chao vine la B’estfest***
  B’estfest va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie – Aftershock. Artistii confirmati pana acum sunt Cypress Hill, UNKLE si Apollo 440 (4 iulie), Kaiser Chiefs si Manic Street Preachers (5 iulie), Manu Chao, Nelly Furtado, Roisin Murphy (Moloko) si Sunrise Avenue (6 iulie), si Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11iulie).
  http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-2755781-revolutionarul-manu-chao-vine-bestfest.htm

 4. Finante gasim. Sper 🙂 important e sa stringem gashca cu care sa mergem. Btw, ma pregatesc psihic pentru praful din Romania. E asa bine aici. Dar obositor.

 5. Dedicatia era pentru Miruna . Sintem multi care ascultam cu foarte multa placere Manu Chao. Deci se face gasca mare pe 6 iulie 🙂

 6. La toate concertele e “destul” de aglomerat. Insa Manu Chao… Chiar merita ( imho ). Desi gurile rele zic ca e super ingimfat. Iar asta face si mai interesant concertul 🙂

Comments are closed.