Skip to content

Da-te ba sa trec eu ca sint politist

 • by

Astazi in Bucuresti s-a circulat exceptional (de prost). Cele cateva raze de soare au scos din case toti soferii (de duminica). Drumul meu obisnuit de venit la munca traverseaza minunata noastra urbe.  Si prind aglomeratia de pe Timisoara , aglomeratia de la eroilor , aglomeratia de peste tot. Dar asta nu e ceva neobisnuit.

La facultatea de medicina e un semafor interesant. Intersectia e dungata ca se “evite” blocarea intersectiei. Un tar(z)an autohton cu un lexus pe prima banda. Stopul era rosu. El intra in intersectie cu tupeu obraznic si se posteaza in mijlocul intersectiei blocind ambele sensuri de circulatie. Inainte nu avea unde sa se duca ca avea masina in fata. Din dreapta venea o masina a politiei .. De la circulatie baietii.

Ghiciti care a fost reactia politiei. Eu n-am vazut asa ceva pina acuma. Recapitulind: lexus trecind pe rosu, blocind intersectia inclusiv masina politiei. Politistul da geamul in jos scoate capul pe geam si incepe sa-l injure pe cel cu lexusul . Eu asteptam sa se dea jos , sa-l traga pe dreapta … Eventual o amenda ceva sau daca nu macar sa-l oblige sa o ia la dreapta … Ei bine nu. 40 de secunde de dumnezei, morti si alte cuvinte care nu se pot spune pe post. “da-te ba sa trec eu ca sint politist”  a fost argumentul suprem. In cele din urma cel cu lexusul a catadixit sa gaseasca schimbatorul de viteze si sa dea un pic in spate cit sa treaca masina politiei. Masina politiei s-a pus in miscare a trecut prin fata lexusului ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat ( evident injuraturile continuau din masina politiei ) si si-a continuat drumul.

La urmatorul semafor politisti care dirijau circulatia functie de culoarea semaforului . Se facea verde dadeau si ei drumul la circulatie .. Desi dintr-un sens nu venea nici o masina dar se pare ca ei sint pusi acolo ca sa pazeasca semafoarele.

Oare cit costa un elicopter sau un deltaplan ?

10 thoughts on “Da-te ba sa trec eu ca sint politist”

 1. Foarte tare faza cu politistul din masina :)))
  Eu am observat ca de multe ori politistii in intersectie mai mult incurca traficul, asa ca mai bine ar sta acasa unii dintre ei.
  In Bucuresti de cateva zile bune se circula foarte prost.

 2. Pai … 1 octombrie … Au venit studentii … Azi am reusit performata sa fac aproape 3 ore din Dr. Taberei pina in Iancului. Stie cineva rute mai putin aglomerate ? Sau stie cineva un distribuitor de tancuri ?

 3. Intr-adevar a inceput si facultatea.
  Tot din Drumul Taberei vin si eu. Singura chestie buna care o stiu e ca trebuie evitat pasajul Lujerului la orele diminetii.

 4. Traseul spre Cringasi prin pasajul Lujerului e o foarte buna ruta in urmatoarele cazuri:
  * Nu trebuie sa ajungi in ziua respectiva la serviciu
  * Vrei sa iti completezi lista de injuraturi
  * Vrei sa faci copii. Il concepi intrarea in pasaj la Lujerului si pina la Cringasi e numai bine nou nascut.
  In rest … Zona e de evitat …

 5. Recomand deplasarea spre plantatie pana in jurul ore 8:00. Dar pentru ca dvs la ora acea va intoarceti in patul cald, cu fundu-n sus, pentru cine stie a cata oara, va asumati cele 3 ore de trafic. Si, de aceea, ma simt razbunataaaa! Ma trezesc eu la 6… dar nu stau mai mult de 30 min in masina 😀

  Angel 😉

 6. Din Dr. Taberei un treseu spre Crangasi (daca chiar esti nevoit) … care sa fie cat de cat bun, este pe deasupra pasajului pe la Cora, treci de Iuliu Maniu, pe prima straduta dreapta (prin spatele blocurilor) …. apoi stanga pe urmatoarea si iesi in zona Orsova (evitand pasajul) … e tot ce pot spune ca altul mai bun (pana in acest moment) nu am gasit … In rest … bafta sferilor din Bucuresti !!!

 7. Comentariul trimis de: agent_circulatie de pe ip-ul:
  86.121.74.219 nu poate fi aprobat. Se pare ca acest domn nu stie sa foloseasca decit limbaj suburban si prin urmare nu poate fi aprobat. Cind o sa-si faca un upgrade de comportament si de limbaj o sa poata eventual sa aiba comentarii aprobate.

Comments are closed.