Skip to content

felicitarile virtuale sint lansate.

  • by

Felicitarile virtuale  au depasit in sfirsit stadiul de beta.  Ce s-a vrut de la acest proiect a iesit in linii mari. Ma bucur ca a fost lansat la apa in timp util si a prins 2 virfuri de trafic cu ocazia Sfintului Andrei si Mos Nicolae dar un nou virf ne asteapta de Craciun si Revelion. Dodo adauga content la greu si a reusit sa creeze o comunitate nu foarte mare dar activa. Felicitari Dodo pentru efortul depus!

Ce nu ne-a iesit in timp util sint felicitarile facute de catre utilizatori si o webizare 2.0 a felicitarilor in sine. Dar vine si varianta noua. In curind pe micile ecrane 1024×768.

Asa ca … Daca doriti sa trimiteti felicitari celor dragi va recomand http://felicitari.tfm.ro/

4 thoughts on “felicitarile virtuale sint lansate.”

  1. Salut

    Daca e un site de felicitari , de ce ma intampina stiri si vremea ?

    A , si in logo “where you always are welcome” ar trebui sa fie “where you are always welcome”.

    Multa bafta.

  2. Multumim de aprecieri :).Echipa este ceva mai mare -Junior, Daniel, Tykens – si chiar daca nu suntem experti facem cat putem. Cert este ca a fost o mica invazie de Mos Nicolae si greul abia vine.Important este sa reziste serverul la un asemenea test :).

  3. sirroco: Raspunsul e simplu. La dorinta comunitatii creeate acolo. Accentul a fost pus pe comunitate si mai putin pe felicitari. Si se doreste ca un utilizator care trimite felicitari sa vina pe site si in restul timpului cind nu trimite felicitari.

Comments are closed.