Skip to content

Frankfurt. Coafura rezista. De ce oare?

 • by

Plictiseala poate produce panica. In special cind te afli intr-un aeroport plin de lume. Cunoasteti desigur gluma sadica care se tot vehiculeaza … Avion … vecini antipatici … plictiseala … Vrei sa scapi de conversatii lungi si plictisitoare despre ciini sau despre pisici care refuza sa manince la comanda .. Si atunci deschizi laptopul … un counter care tinde spre zero … Ati prins ideea nu ?

Poveste cu counterul este super cunoscuta. Ceea ce urmeaza este 100% adevarat.

Frankurt. Coafura rezista. O gasca de oameni plictisiti dupa un zbor de 9 ore din Denver asteptind avionul spre minunata noastra patrie si spre minunatul oras plin supraaglomerat desigur … Bucuresti. Sala de asteptare ticsita de laptopuri deschise fiecare incercind cum putea sa isi omoare plictiseala. Cind unul din colegi zice:

“Bai ne plictisim mult aici ? Hai sa facem faza cu counterul in avion.”

“Care faza ? ” spune altul.

“Pai faza cu counterul … deshidem laptopul … dam drumul la counter si cind ajunge la zero zicem salamalek”.

Eu: ” Nu se spune salamalek … salamalek e la fel ca buna ziua”

El: “Dar ?”

Eu: “allah akbar se spune”

Moment in care s-a lasat brusc liniste in sala de asteptare si o gramada de ochi s-au intors spre mine uitindu-se cu niste fetze de parca as fi zis “aveti 30 secunde sa evacuati Raiul”. In secundele urmatoare mi-am luat niste coate de la colegul din stinga si replici de genul “Taci ba … esti nebun ?”.

Damn … Povestile cu teroristi si avioane inca baga groaza intr-o gramada de lume . Si-a facut prea bine treaba media de data asta. Cine mai are nevoie de povestile cu baubau-ul din dulap dupa reactii de genul asta ?

10 thoughts on “Frankfurt. Coafura rezista. De ce oare?”

 1. Nu cred . Din doua motive.
  1) Pentru ca la noi nu crede nimeni in teroristi . ( daca nici aia de la revolutie n-au fost gasiti 🙂 )
  2) Nu ii pasa nimanui daca un nebun se trezeste vorbind de allah in mijlocul aeroportului.

  Stii bancul cu “tara de cacat … atentat de cacat” . L-am postat la dono intr-un comment cu ceva vreme in urma.

  Cred ca in cel mai rau caz s-ar uita ca la urs cu o privire de genul “ba astia sint strainezi ca vorbeste limbi straine”

 2. Foarte tare! Imi si imaginez faza si tu, cu o privire nevinovata, te intrebi de ce s-a lasat linistea si toti ochii te-au incoltit. Ha!Ha!

Comments are closed.