Skip to content

Furtuna ( if I hit ’em high and you hit ’em low )

 • by

Furtuna din toate directiile. Se potriveste cu ceea ce se intimpla. Iar urmatorul clip se potriveste cu situatia:

Despre ce e vorba ?

 • Furtuna Kyrill a lovit Europa ( peste 40 morti pina acum ). Seamana cu stirile de la ora 5 ?
 • Furtuna in politica. A inceput sezonul demiterilor. Primul cap a cazut. Nenea ala chel cu “s-o facem legal”. Pe scurt Tariceanu l-a demis pe Bodu. Cititi mai multe pe site-ul Infopro sau pe Protv.
 • Un jurnalist a fost impuscat in plina zi in fata biroului sau din Turcia.
 • Furtuna pe mail. Traficul spamurilor a crescut de vreo 5 – 6 ori in ultimele 24 de ore.
Tags:

3 thoughts on “Furtuna ( if I hit ’em high and you hit ’em low )”

 1. Pai nu prea seamana Kyrill cu Monica Dascalu…si cred ca este abia inceputul furtunilor “europene”.(44morti sunt intre timp)
  Furtuna politica este si ea la inceput si ma astept la “french can can” pe scena politica cat de curand.

  A mai fost un seism in Indonezia, arestari in Canada( vroiau sa atace CBC si parlamentul), in Taiwan s-au mai batut un pic, Israelul a dat bani palestinienilor, SUA da bani Pakistanului iar tarile arabe vor tehnologie nucleara.
  Rusia a batut palma cu “gazul” algerian si UE tropaie.
  Cum era cantecul Mirabelei? E bine, bine, foarte bine….

 2. ….la fel ca in politica?da ,exact asa este ……singura diferenta ca pana acum in politica nu sunt morti”morti”,dar nu e timpul trecut,in politica cad capete ,si capetele care cad sunt destul de mari ,adica 1 cap din pol=20 de capete din popor!nu?eu zic ca da.acum suntem de abia la inceput si pana la sfarsit mai avem mult ,care sfarsit?……al nostru sau al lor?…..mai degraba al tuturora.acum a venit momentul sa faca ei mare tam tam ,acum cand suntem in”UE”….o ue pe care nu cred ca o meritam,sau care nu ne merita……e ceva ,ceva tare aici….tare si putred.,ceva care ne depasaste….se face mare scandal pe tema “biletului”….unh bilet pe care habar nu avem daca este ceva care sa merite atata scandal din partea noastra,din partea lor.o chestie pe care trebuia sa oi faca “legal”…waw ce se face legal in tara asta?….poate cee ce facem noi aici ,atat.asta este ,oricum noi suntem prea mici ptr asa ceva si ei vor face tot ce vor,ca noi suntem aici si doar ne miscam cum vor ei atat si daca din acest scandal nu iese cea ce vor ei……la pariu ca va mai “scrie un bilet ?”ha ha …da da…oricum vom fi mai mici decat suntem in curand…ca “UE”…nu iarta ,sau iarta dar nu uita.Respect….

Comments are closed.