Skip to content

Ca in vestul salbatic.

 • by

Piaţa Iancului , 22 August.
Trecerea de pietoni. O limuzină cu numere de italia vrea sa treacă grăbita. Pietonii nu se grăbesc. De aici si pană la împuşcături pare o cale lunga . Nu? Ei bine … Iată ca nu. Individul din limuzina nervos a scos pistolul si a tras in pietoni. Dupa care liniştit a demarat si a dispărut in noapte. Stirea a ajuns imediat pe posturile de televiziune. întrebarea care se pune … Oare o sa-l prindă ?

[flv href=”http://web3.protv.ro/assets/2007/08/22/articles/impushcatbun.flv” /]

Later Edit:
Seful Politiei Capitalei, Marian Tutilescu, declarat ca, daca cel împuşcat va depune plângere, atacatorul risca, in funcţie de rezultatele anchetei, fie amenda, fie pana la doi ani închisoare.

Amenda pentru ca ai tras cu pistolul intr-un om ? Are cineva de vânzare un tanc ?

Tags:

5 thoughts on “Ca in vestul salbatic.”

 1. WTF? :-O
  Eu l-as impusca p-ala, dupa ce l-as tortura bine inainte. >:)
  Cum sa faci frate asa ceva? Si mai ales pentru atata lucru …

 2. Normal ca ala era roman intors in tzara. Bag mana-n foc. Aici (in Elvetia) ma pun in fata trecerii si sunt invitat sa trec de soferi, in 10 secunde de cand m-am pus in fata sunt si pe partea cealalta, fara draci, fara nervi. Mai sunt si soferi care nu te lasa, dar asta din motiv ca sunt la 10 m distanta de tine si nu mai pot opri.
  Ce sa zic, in halul asta urmeaza sa te impuste-n cap cu gloante adevarate…. :disgusted:

 3. well inafara de fapul ca ala care a treas cred ca se credea in bronx(sper ca lam nimerit) alte comentarii nu prea am cat deste tancul cerut … nu prea in schim … alte asemenea gasitit cam orice in moldova sau in orase apropiate (v. galati) prietenii stiu dc

 4. Amenda? Pentru ce? Neacordare de prioritate? Chiar si pentru asta, pe langa amenda, ti se suspenda inclusiv permisul daca nu ma insel. Ar fi de-a dreptul pur si simplu … (puneti voi cele mai urate cuvinte pe care le stiti ca mie mi-e jena) sa se aleaga doar cu o amarata de amenda.
  Iar 2 ani de inchisoare e mult prea putin, pe viata mi s-ar parea mai echitabil.

  P.S. Zuzi, foloseste, te rog, o carte de gramatica de clasa a VIII-a si vocabularul de a IV-a cand postezi. Poate asa reusesti sa te exprimi corect romaneste.

  P.P.S. Scuze Cop de off, dar nu m-am putut abtine.

Comments are closed.