Skip to content

Internetul si ciobanii ( Part 1 )

  • by

Aceasta post este primul dintr-o serie de posturi despre unii oameni din online-ul romanesc care isi asuma niste merite pe munca altora si isi dau cu caramida in piept de cit de mari si tari sint ei cind in fond realitatea e cu totul alta. Aceasta serie de posturi text si video va veni cu un alt punct de vedere si poate contine limbaj dur si neortodox. Prin urmare … patratelul rosu se cosidera pus. Acestea fiind spuse …

Ce m-a determinat sa scriu despre asta ? Un interviu dat unei televiuni online. O sa o denumesc generic craniu tv deocamdata. Personajele reale vor fi dezvaluite in episoadele urmatoare … Pe de o parte nu pot strica surpriza din primul post iar pe de alta parte astept de la Costin un material video pentru partea a doua. Deocamdata o singura imagine ca sa intuiti despre cine e vorba:

piramida1.jpg

Si incet incet o sa vorbim cum a inceput de fapt internetul in Romania la vremea cind ASE-ul inca nu se auzise de internet. Oare asta ma face un pareiasaur ? Nu de alta da dinozaur a fost intitulat altcineva. Oricum o sa incerc sa explic diferenta intre a produce gunoi pe internet si a produce lucruri utile. Evident cu studiu comparativ.

7 thoughts on “Internetul si ciobanii ( Part 1 )”

  1. Vad o piramida..Despre cine e vorba?Ramses, tipul ala impaiat? 😀
    De ce te enervezi?Apa trece, pietrele raman

  2. пожалуйста поговорите в Pумыне

Comments are closed.