Skip to content

Jocuri

 • by

Blog-urile nu existau pe vremea Hc-urile ( cobra , tims , etc ). Dar jocuri erau. Multe multe. Dupa ce am vazut postul lui Constantin Cocioaba am incercat sa fac un top al jocurilor mele preferate. Iata ce a iesit:

Pe vremea Hc-ului ( Cobra facut inhouse in cazul meu ) jucam:

 • Eliteelite.jpgComert , batalii in spatiu. O multime de misiuni. Incredibil cit de mult incapea in cei 48k ram.
 • Highway Encounter alhw.gif Primul joc care mi-a marcat adolecenta. A fost motivul primcipal pentru care am invatat Z80 assembler.
 • Nether Earth nether_earth_screen.gif Primul joc de strategie pe care l-am jucat. Ideea era simpla. Cucereste cit mai multe fabrici care vor produce componente pentru roboti din ce in ce mai multi si mai tari apoi bataia cu adversarul.

Ulterior am jucat pe PC:

 • Total Anihilation Nopti intregi de joaca in 2 sau 3 oameni. Inca nu am vazut un alt joc care sa se ridice la nivelul de AI al lui. In special dupa ce se pune addon-ul de BadAi.
 • Delta Force Tot asa lungi nopti in Icafe-ul unde ne adunam toata gasca . Era o adevarata placere “sa-i iei gitul” lui Ramon care statea intins la plaja pe un deal cu sniper-ul.
 • Eternal Lands MMORPG . Jocul este destul de putin cunoscut la noi. Este foarte addictive. Dupa ce am jucat o buna perioada de vreme am fost client/server developer la ei vreme de un an.
 • Visions Of Noumea mmorpg. Jocul e in dezvoltare. Jocul nu a aparut public (deocamdata).
Tags:

11 thoughts on “Jocuri”

 1. Eternal Lands am jucat foarte mult, pana au banat o clasa de ip-uri din care fac parte, evident fara sa fac nimic. Parca un roman din SUA e principalul dezvoltator a jocului.

 2. scristian: Ai dreptate. Radu Privantu e dezvoltatorul principal.
  Priblema cu banatul unei clase de adrese … Deh au fost multiple probleme de pe clasele de ip-uri din Romania . Mulling, cheating, bots , flood-uri .

 3. scristian, avem un White List, pentru cei de pe IPurile banate. Cererea de adaugare e simpla, iti trebuie doar un e-mail valid, de pereferinta de la ISPul tau (nu hotmail/gmail/etc.).
  Daca mai vre sa joci, spunemi ce username ai, si te bag pe white list.

 4. Sa vedem……Batty, Raiders, Spy Hunter, Northern Star, Rygar, Mean (ala cu cascadoriile pe motocicleta), Enduro, Saboteur 1 si 2, Bomberman, Miami Cobra, Phoenix, Phantom, Elicottero, Manic Miner, Frankenstein, Comando, Barbarians, Fist, Flipi, Alcatraz, RIVER RAID (demential), Fiream, Quest for tire, Ms.Pacman, Serpenti, Raliu de formula 1, Phantis 1 si 2…..si s-ar putea sa-mi mai aduc aminte. Aveti idee pe unde ar putea si gasite astfel de jocuri HC adaptate la Pc? Mi-ar placea sa le mai joc…..

Comments are closed.