Skip to content

Laser frate

  • by

Am descoperit un nou loc de distractie. Pentru ca afara e inca frig si painball-ul( e corect scris 🙂 painball … ca ai niste vinatai dupa o tura de paint ball incit trebuie redenumit jocul)  trebuie sa mai astepte circa 1 luna am hotarit sa devin client fidel Laser Tag . Credits goes to Diana ca ea m-a dus prima data la Laser Tag.Ce e Laser Tag ? Un fel de paintball numai ca in loc de bile se trage cu pusti cu laser . Foarte pe scurt . Ai o vesta pe care ai 4 senzori:  unul pe piept , unul pe spate si 2 pe umeri. Vesta are atasata si arma ( cu un fir ).  Se intra intr-un labirint in semiintuneric si ideea de baza e sa “omori” adversarii de cit mai multe ori. 1 hit este cind tragi cu laserul in senzorul adversarului. Daca cineva te-a omorit ai la dispozitie 5 secunde de invulnerabilitate ca sa fugi din locul respectiv (sau nu). Evident jocul e ceva mai complex : exista stealth , exista mine , exista spy.

Oricum este foarte bun ca exercitiu fizic in primul rind . De ce ? Daca nu alergi in labirint tot timpul nu prinzi tinte si risti sa fi omorit mai usor. Tintele mobile sint mai greu de nimerit … nu-i asa ?

Seamana foarte tare cu o partida de CounterStrike doar ca nu mori din prima si citiga cel care are celel mai multe kill-uri si cea mai buna acuratete.

Unde se poate juca: eu joc in City Mall . Etajul -1. O partida de 15 minute este 15 lei ( 150.000 lei vechi 😛 ).  La sfirsitul unei partide fiecare echipa primeste foaia cu clasamentul.

laser_tag

4 thoughts on “Laser frate”

  1. 60 RON pe ora ? ca sa alergi intr-o palma de loc si sa pui o luminita pe adversar ? mai vorbim dupa ce te scot la o partida de airsoft.

  2. Legat de ce-a zis Pasha, ai putea sa te joci de-a laserul si intr-un parc noaptea cu breloace din alea de clasa 1. Si-n plus, sa mor de nu sunt avantaje logistice majore, plus ca la o adica e si terenul mai variat. 😀

Comments are closed.