Skip to content

Live video streaming pe chatul AcasaTv.

 • by

darwin6.jpgAzi e ziua AcasaTv . Cu aceasta ocazie a fost inaugurat live streaming pentru partea de chat. Despre ce este vorba ? Utilizatorii care intra pe chatul acasa pot vedea in real time vedetele care participa la chat in fiecare saptamina.

Si acum detaliile tehnice

Pe virf de trafic am avut circa 100 de utilizatori conectati simultan, pe parcursul “sesiunii” de chat au fost transferati peste 3Gb de date. Circa 4Mbps ca banda medie.

darwin4.jpg

Serverul de streaming a stat in 4-5% incarcare de procesor. Ma asteptam la un numar de 30 – 40 conexiuni simultane iar acest numar a fost depasit cu mult. Sint impresionat de calitatea Darwin Streaming Server . Iar cum arata panoul de administrare:

darwin5.jpg

Sint foarte curios sa stiu cum s-a simtit din punctul de vedere al utilizatorului. Daca ati fost pe chat in momentul respectiv mi-ar placea sa va aflu parerile.

Si in incheiere o poza:

darwin8.jpg

2 thoughts on “Live video streaming pe chatul AcasaTv.”

 1. Tin sa felicit intreaga echipa a postului de televiziune Acasa.
  Sunteti superbi,rupeti sufletele atat femeilor cat si barbatilor.
  Am si eu o rugaminte..Lucrez in Emiratele Unite Arabe si imi doresc din tot sufletul sa va urmaresc stirile,telenovelele..Dati-mi si mie va rog o idee cum sa va pot urmari in direct.
  Va iubesc!!!

  Cu multa dragoste si mult respect,
  Cristina

Comments are closed.