Skip to content

Lucruri pe care le astept cu profund interes

 • by

gaim 2.0 – Cu tot cu video support. Partea de IM pe linux ramasa in urma cu citiva ani. Este foarte adevarat ca in mare parte asta se datoreaza protocoalelor proprietare . Eu nu stiu de un client IM pentru End User care sa aiba video, audio, text si gadgeturi ( emoticons / whiteboards, desktop sharing ) . Sper ca gaim 2.0 sa acopere un pic din decalaj.

phpbb 3.0 – tree-ul phpbb2 este in urma cu necesarul in materie de forumuri. Este adevarat ca 2.x este stabil dar sint probleme la utilizarea zilnica , sint probleme la capcha ( care este weak ) , partea de management de grupuri in 2.x este minimala etc.

Roundcube – versiunea actuala este v0.1-beta2 si are inca probleme la afisarea multor mesaje. La teste mesajele primite de la slashdot nu le-a putut afisa cu succes.

Tags:

7 thoughts on “Lucruri pe care le astept cu profund interes”

 1. Din câte am înÅ£eles, suport video în gaim va fi de-abia de la versiunea 3.0 ÅŸi din păcate ăsta e singurul lucru care lipseÅŸte. Dar există clienÅ£i de IM pe Linux la care merge video, deÅŸi eu nu i-am încercat. ÃŽmi spunea cineva că îi merge bine video chat pe yahoo cu Kopete din KDE – http://kopete.kde.org/ .

 2. Am incercat kopete long time ago . Si nu mi-a placut foarte mult.
  Azi l-am repus in functiune. Sa vad cum ma inteleg cu el.
  Rain zicea ca merge din kopete pe yahoo.

 3. e adevarat, in kopete merge suportul de video si il folosesc. cu sunetu’ insa e mai dificil, asa ca pentru a vorbi “acasa” am dual-boot. e penibil sa tin o partitie de 8G cu instalarea de winblows doar pentru Ymsg, da asta e. am incercat Gyach – despre care se spune ca stie VV – da’ in afara de faptul ca e scris cu picioarele (sau la betie) in python (apropo, stie cineva vre-un soft scris altfel decat mizerabil in python? :P), merge si din parti. nu stiam de wengo, insa am sa-i dau lucrare de control in weekendul asta!

 4. Rain , soft scris bine in python e Trac-ul . Deh il folosim pe tfm pentru development. Si serios vorbind din punctul meu de vedere ofera exact cam tot ce avem nevoie. http://linux.tfmgroup.ro/dev

  E adevarat ca are 4 useri momentan. Dar ma gindesc la stategie de a da drumu la treaba mai liber.

  Oare vrea cineva acces ?

 5. Hi!

  I would like make better my SQL capabilities.
  I red that many SQL resources and would like to
  get more about SQL for my work as oracle database manager.

  What can you recommend?

  Thanks,
  Werutz

Comments are closed.