Skip to content

Mai sexy decit Bradul Pitit

  • by

Ele.ro in prag de sarbatori iese cu un lucru nou si amuzant titlul de cel mai sexy blogger . Cum se acorda premiul ? Prin comentarii la bloggerul preferat pe site la ei. Si da … O sa particip si eu . De ce ?

Stateam azi linisitit si brusc primesc de la domnul Costin un mesaj cu votati-ma. Trecind peste enervarea initiala ca urasc massmessage-urile pe YM am decis sa-i raspund :”‘zmasuu tau“. Am uitat sa va spun cum suna mass-ul : “Apel Umanitar de Dat Mai Departe: Singur, provincial, genial si sexy – caut bruneta. Ar ajuta imens un comentariu aici: http://sexyblogger.blog.ele.ro/All/Costi+Cocioaba.html !! Orice tip de comentariu. Comentariu sa fie! Pliz???!??!?!!?!? (destul de lacrimogen mass-ul? :D)” .

Asadar m-am hotarit sa particip alaturi de restul de “dinozauri” ( asta e citat tot din Costin). Asadar … Votati-ma :)))) . ( Cind o sa fie linkul activ o sa va dau si linkul ) . Deocamdata e in standby pentru ca cei de la ele.ro ori se misca incet ori n-au primit mailul.

Linkul ca sa ma votati este: http://sexyblogger.blog.ele.ro/All/Cop.html

Cum votati: pur si simplu accesati linkul de mai sus si postati un comentariu acolo. Comentariul postat acolo este echivalent cu un vot.

Si gratie lui Dodo va ofer o noua poza sexy si in ton cu postul:

cop.jpg

Tags:

3 thoughts on “Mai sexy decit Bradul Pitit”

Comments are closed.