Skip to content

Manowar in Romania. Impresii de la concert

 • by

maowar_5_julManowar pentru prima data in Romania. Un eveniment pe care foarte multi il asteptam cu infrigurare. In 2007 Manowar a fost la vecinii nostrii Bulgari. In 2008 Manowar din nou la vecinii bulgari. Anul asta au venit finally si la noi.

Nu stiu cu ce sa incep … Cu lucrurile bune sau cu lucrurile rele ? hail and kill

Lucrurile rele:

 • Instalatia de sunet de 2 lei. Comparativ la bulgari eu nu puteam sa stau in primul rind. La noi se putea sta lejer in primul rind. Microfoane de slaba calitate sau prost setate pentru ca “muscau” din cuvinte
 • Au fost mai putini fani decit la Bulgari.
 • Concertul s-a intrerupt de 2 ori pentru ca le-a sarit in aer un transformator ( so they said )
 • Concertul a fost mult mai scurt decit la bulgari fara efectele speciale de pe scena
 • N-au avut nici un bis. Au cintat , au strins si au plecat. WTF ?

Lucrurile bune:

 • Organizarea a fost ok.  Ideea cu cumparatul cu jetoane a fost o idee buna. mergea mult mai repede sa comanzi ceva de baut.
 • Joey a tinut un speech de 7 -8 minute in romaneste. Cit de bine vorbeste va las pe voi sa decideti
 • Au promis ca se vor intoarce. Poate data viitoare va fi mult mai bun sunetul. Si poate cinta pe o scena adevarata nu pe o scena de oras. S-ar potrivi mai bine cu stilul Manowar.

Cine a vazut concert Manowar prima data probabil ca a fost impresionat. Baietii stiu sa faca show. Dar pentru cine a vazut si concertele de la bulgari si are termen de comparatie este sesizabila diferenta.

Mai multe poze dupa ce le uploadeaza Bogdan.

Tags:

5 thoughts on “Manowar in Romania. Impresii de la concert”

 1. Uite ca am trait sa mi se mai indeplineasca un vis. Manowar in Romania.
  Pot spune ca e ceva ce imi doream de mult timp – Manowar pe pamant romanesc. Insa pentru ca am fost si la concertele de la bulgari pot spune cu mana pe inima ( din pacate) ca mi-as fi dorit ca si acest concert sa fi fost la bulgari. As da orice pentru un alt concert de 5 ore.
  Ce poti sa iti doresti dupa un concert Manowar? Mai mult Manowar.

  Hail and Kill,
  Dru

 2. Magic Circle de la Nemti. Anul asta e prea din scurt. DAAAAR la anu cred ca ne putem organiza sa mergem in gasca mai mare. Sint doritori ?

Comments are closed.