Skip to content

Manowar in Romania

 • by

Un vis ar deveni realitate , MANOWAR in Romania . Zvonurile circulau pe net de aproape 1 luna insa am preferat sa astept mai multe detalii. Anuntul referitor la concert a venit de la Kompas Events aici. Acum asteptam cu profund interes sa se puna in vinzare biletele. Despre cum a fost organizarea la concertul Manowar de la vecinii nostrii Bulgari am scris intr-un articol mai vechi. Sper din tot sufletul sa nu apara evenimente nedorite ca la concert la Metallica …. Daca va aduceti aminte niste oameni au plecat de acolo cu salvarile pentru ca unii “s-au distrat” taind alti oameni cu lama. Ar fi pacat ca un asemenea eveniment sa lase un gust amar din cauza nivelului de civilizatie.

Daca tot am vorbit si de Metallica presupun ca stiti ca urmeaza sa concerteze la Sofia. Foarte aproape pentru amatori.

Tags:

3 thoughts on “Manowar in Romania”

 1. Pe langa Manowar vin si Metallica si Whitesnake. Plus Iron Maiden, de care banuiesc ca stie toata lumea.

  Celebra trupa heavy metal Metallica a confirmat oficial ieri ca va concerta la Bucuresti la data de 26 iulie, la Romexpo. Asadar, vara anului 2008 va fi una incendiara, cel putin din punctul de vedere al muzicii rock.

  Tot in luna iulie, pe data de 7, soseste in Romania si Manowar, apoi, la evenimentul numit B’estfest AfterShock (9-11 iulie), dedicat exclusiv metal rock-ului, vin cei de la Judas Priest, Jon Bon Jovi, WhiteSnake. Luna august continua in acelasi registru, pe data de 4, pe stadionul Cotroceni, va concerta Iron Maiden.

  http://musicmix.rol.ro/stiri/metallica-la-bucuresti-pe-26-iulie.htm

 2. Uhm, sincer..eu am auzit si de anuntul care spune ca s-a amanat si oricum eram sceptica.. m-am cam saturat de tzepe in ceea ce priveste concertele Manowar in Romania..ar fi prea rau sa ni se intampla asemenea bucurie.. am inlemni toti. Inca dezamagita de situatie, dar cu speranta ca ajung la bulgari si anul asta,
  Dru

Comments are closed.