Skip to content

Mesaje de eroare

 • by

Din ciclul opreratia a reusit pacientul a murit ….  Astazi capturata de catre un coleg:

clip.jpg

E foarte interesanta eroare. cred ca prima data am vazut ceva similar acum citiva ani …

Tags:

3 thoughts on “Mesaje de eroare”

 1. ahahahaah bestial 🙂
  sper totusi ca a vrut doar sa te induca in eroare …..sigur asta a vrut(:-D)!! COP,dar nu fi suparat! stai sa o vezi p-aia : pacient sanatos,operazie ratata……rezultatul :minte bolnava :O
  DE TIPUL: TI S-A INTAMPLAT SA TE VEZI PE ECRAN CU WEB CAM,FARA CA TU SA O FI APRINS?!…..” E COMPUTER-UL TAU CEL CARE ITI VORBESTE. DIN MOMENT CE VAD TOTUL IN CAMERA TA,HAI SA-TI DAU vreo 2 SFATURI. PRIMUL: PUNE-TI CEVA PE TINE. TE ROG.AL DOILEA, PRIETENA TA E TOLANITA PE PAT SI TU STAI ,CU O FATA DE TEMBEL ,ASEZAT IN FATA COMPUTER-ULUI. HAI,DOAR N-OI FI HOMOSEXUAL!
  INTREBARE: care ar fi reactia ta un fata unui asemenea spyware?!
  hahahahha
  ciao

 2. Reactia mea ar fi sa ridic din umeri si sa-i spun dobitocului care a luat spyware-ul sa impacheteze calculatorul si sa-l duca inapoi de unde l-a luat pentru ca e prea prost sa detina computer. Sau sa instaleze Linux pe el ca sa scape de mizeriile gen spyware.

 3. sau sa-si pune un alt browser,tipul Opera…( si sa nu-i mai deschida nici un site!) asa sigur rezolva toate problemele…dar ai dreptate! linux e o alternativa buna…. sperand ca eroarea pe care ai aratat-o in foto nu-i apartine…. :-))

Comments are closed.