Skip to content

Milioane de fulgi de zapada … Milioane de hackeri pe strada (cancan)

  • by

milioane.jpgUn coleg mi-a zis sa ma uit pe www.cancan.ro.

Si m-am uitat.

Ce-am vazut ( asta dupa ce am am stat 3 minute pina sa se incarce mizeria de pe site) . Titlu mare ” Aici filmul cu Irinel si Monica” … Pentru cei care nu stiu e vorba de filmul in care Monica executa un sex oral (era sa spun verbal) . Dar nu despre asta vreau sa vorbim. Ci despre mesajul de sub titlul pompos cu filmul. Ce zice mesajul “In acelasi timp suntem supusi atacurilor a sute de hackeri”. Oare acei hackeri ataca cu oua ? Va dau cu rosii in geam ? De unde ati scos sute de hackeri ?

Sa facem un exercitiu logic:

Serverul cancan ruleaza pe un server linux “Apache/1.3.37 (Unix) PHP/4.4.7” si este colocat in datacenterul GTS. Cum se obtine informatia asta? Simplu www.netcraft.com. Presupunind ca paginile sint statice ( si nu sint ) in cel mai bun caz s-ar obtine un concureny 300. Asta inseamna 300 oameni serviti simultan.

Daca presupunem ca ar fi 100 hackeri si fiecare hacker folosind doar computerul propriu incarca pagina de 3 ori pe secunda asta inseamna ca site-ul ar fi down for good. Prin urmare “sute de hackeri” = “tone de rahat” pe piine. Le doresc pe aceasta cale celor de la cancan.ro pofta buna in continuare.

2 thoughts on “Milioane de fulgi de zapada … Milioane de hackeri pe strada (cancan)”

  1. lolll !!

    Felicitari pentru post-ul asta . :)))

    linux at home + ab (apache benchmark) + 1 mbps banda + 1000 concureny si pica site cu site la 80 % din companiile de hosting. ca sa nu fac referire la un site de rahat precum cancan

Comments are closed.