Skip to content

O zi absolut stranie. Probabilitati si accidente

  • by

Cam care ar fi probabilitatea sa se intimple urmatoarea faza ?

Mihai (eu ) se ducea catre Daniel pentru discutii si lucru la proiectul pe care il dezvoltam acuma. Afara soare , frumos , circulatia lejera ca intr-o zi de simbata. Trec de Eroilor , trec de splai si opresc fiind ultima masina din coloana. Si opresc la o distanta destul de mare de masina din fata. Spre deosebire de alte dati nu ascultam muzica in masina. Din spate se aude un scirtiit de roti puternic, apuc sa iau piciorul de pe frina si se aude un poc zdravan si masina e impinsa cu putere spre masina din fata. Apuc sa pun frina ( slava domnului ca oprisem la o distanta suficient de mare ). Trag frina de mina , opresc motorul si ma dau jos sa vad ce damage are masina mea lovita in plin din spate de o Skoda. Constat ca damage-ul e suficient de mic ( ornamentul de la numar distrus , numarul dat jos , bara razuita nesemnificativ , indoita un pic tabla din portbagaj ). Omul care m-a lovit a tot insistat sa nu mergem la polite dar avind in vedere ca vreau sa merg cu masina la concert la Manowar in Bulgaria am insistam sa mergem pe cale legala. Ce a insemnat asta?

  • Mers sectia de politie de la eroilor ( sectia 17 parca ) de unde am aflat ca trebuie sa mergem pe Grivita la accidente usoare
  • Ajuns acolo am luat numar de ordine , formulare si ne-am asezat la o masa la completat.
  • Dupa o luuuuuuuuungaaaaaa asteptare ( multe tigari , cafele ) au ajuns la numarul de ordine
  • Evident ca gresisem numele strazilor ( si am fost apostrofati “duios” de domnul politist )
  • Omul si-a luat amenda de 70 lei si 3 puncte penalizare pentru fapta comisa

In total am piedut cam 5 ore cu aceasta distractie. Partea buna e ca au internet gratuit pe laptopuri sony unde omul care a comis un accident usor poate surfa pe net ( dupa porn ( avind in vedere cautarile anterioare de pe laptoape ) ) cit timp sta si asteapta , si asteapta , si asteapta , si asteapta. Au si un bar in care o cafea e 5 lei. In final fiarele se repara. Ce-mi pare rau e ca o sa pierd destul timp cu alergatul.

Dar sa revin la fraza cu care am inceput: Mihai se duce catre Daniel. Masina condusa de Mihai este lovita din spate de un om. Om care se numeste Daniel Mihai. Si mai mult lucreaza in … ati ghicit ? … nu ? …. Ei bine tot in IT.

Spuneti-mi voi care e probabilitatea ca ceva de genul asta sa se intimple …

P.S. Cred ca a fost un pic socat de cit de calm am fost.

Tags:

2 thoughts on “O zi absolut stranie. Probabilitati si accidente”

  1. Ahahahaa. Belea. O zi tipica, cu trosc pleosc -> accidente usoare -> coada = nervi si tutun. Cat despre coincidente, s**t happens. Nu de alta, dar eu am avut probleme cu un tip, care se numea exact ca mine (si mai am si 3 nume). Problema mare era faptul ca se nascuse fix in aceeasi zi cu mine, acelasi an. Coincidenta ? Neah… parinti neinspirati in alegerea numelor 👿

Comments are closed.