Astazi am facut din nou mincare. Un fel de mincare sanatos si foarte simplu de facut: Pui cu morcovi la cuptor. Operatiunea dureaza circa 1 ora ( cu tot cu shoppingul de ingrediente ) iar rezultatul il vedeti in pozele din articol.
Ingrediente necesare:
- 6 x pulpe superioare de pui ( se pot folosi si dezosate si dezpielitzate dar eu le prefer pe cele din poza )
- 4 x cartofi noi mari
- 3 x morcovi
- sofran
- cimbru
- ulei de masline
- piper mozaic ( optional )
- tava, folie aluminiu
Mod de preparare: Se taie cartofii cubulete de 1 cm, se taie morcovii rondele, se aseaza intr-o tava incapatoare unsa in prealabil cu putin ulei de masline. Intii cartofii, apoi deasupra morcovii . Se pune sofranul si cimbrul astfel incit sa capete o culoare frumoasa si deasupra se pun pulpele de pui.
Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc mare timp de 30-40Â minute. Apoi se scoate tava , se da cuptorul la mic, se indeparteaza folia de aluminiu si se pune inapoi in cuptor astfel incit puiul sa capete o crusta aurie. Aveti grija sa o paziti sa nu se arda. Cind e gata se poate servi cu rosii mici proasptete , piine cu seminte (cine are voie) si eventual o cana de sana.
Iata cum am preparat si ce mi-a rezultat:
Pofta buna.
Si o nota de final:Â A durat mult mai mult sa scriu postul decit sa fac mincarea. Prin urmare acum va las ca deja imi ploua in gura si inca n-am gustat din minunatie.
ba mi-ai facut pofta
clar maine am treaba :))
I hate when you do that 🙁
Ca iar m-a luat foamea :((
cine-i mic si bea laptic? :)) arata foarte bine ce ati facut voi acolo 😉 eu zic sa transformi blogul intr-unul culinar. sexy tfm food :))
pron tfm food 😀 Tocmai mi-ai dat o idee 🙂
Comments are closed.