Skip to content

Remus Cernea mai sus decit PSD

 • by

Siteul lui Remus Cernea (candidat la presedentie in caz ca nu stiati ) are mai mult trafic decit PSD-ul . Asta este foarte interesant din punctul meu de vedere. Oare se va vedea asta si la alegerile efective ? Sper ca da 🙂

remus

6 thoughts on “Remus Cernea mai sus decit PSD”

 1. Pentru ca astia care am intrat pe site-ul lui Remus Cernea nu mergem sa votam (am intrat de ex. ca sa vedem despre ce povesteste Eddy), iar cei care se duc sa voteze habar nu au ce e ala internet.

  Omul e prea neconventional ca si candidat pentru a avea sanse mai mari de 1% (chiar si ala e exagerat de mare), o sa sara in sus toti mosii si babele: “ateul asta netuns care nici macar costum si cravata nu poarta?”

 2. Eu nu-l votez pentru ca e un ilustru necunoscut care merge alaturi de un partid ce nu are aceeasi agenda cu a mea (a lor fiind salvarea lumii).

 3. nicu: e hai 🙂 Ca eu ma duc sa votez. Ponderea celor are stiu ce e aia internet fata de cei care nu stiu ce e aia internet incepe incet incet sa se schimbe. Cinic vorbind … mai dispar din dinozauri in fiecare an. Pina se atinge masa critica … Daca anul asta atinge 1% ( e putin probabil dar nu imposibil ) la urmatoarele alegeri un candidat al “internetului” va atinge cel putin 10%.

  Ce nu imi place la el este ca insista cu “vot de blam la adresa politicienilor …votati-ma pe mine”. Proasta alegere. Eu m-am cam saturat de vot de blam.

  Ce imi place la el e ca a avut tupeul ( sau nebunia ) sa se bage in oala cu rahat.

  Oricum ar fi e FOARTE interesant de urmarit ce se intimpla si de facut corelatiile in cifre imediat dupa turul 1 al alegerilor. Eu sint cu ochii pe el.

 4. Din păcate atât poate.. un vot de blam.

  Nu are experiența și nici susținerea necesară pentru a se lupta cu „politicienii” care s-au instalat și manipulează lumea prin mass-media.

  Ce poate face el acum este să atragă puțin atenția asupra lui, să afle lumea de el și poate va reuși să adune o echipă puternică.

  Din păcate trăim într-o democraÈ›ie în care minoritatea se supune majorității iar în aceste condiÈ›ii Cernea nu are nici o È™ansă…. nu e ca majoritatea românilor

 5. eu pentru CERNEA merg la vot!
  si il voi vota!
  si nu sunt singurul, mai am prieteni care s-au interesat si ii inteleg atitudinea!
  EU unul m-am saturat de actualii, care nu fac nimic de 20 de ani!
  Pentru asta si pentru mediu, ma voi duce sa arat schimbarea!
  Nu lasa votul alb… pune stampila pe CERNEA.
  Arata-le ca s-a schimbat treaba, ia SISTEMUL suntem NOI!

Comments are closed.