Skip to content

S-a lansat stirileprotv.ro

 • by

Primul boboc de toamna Protv: S-a lansat http://www.stirileprotv.ro/ . Design nou, stiri noi, tehnologie noua.

5 thoughts on “S-a lansat stirileprotv.ro”

 1. Daca s-ar rezolva si problema banerelor ce se intind peste continut si raman acolo (in firefox/mozilla/konq sub linux) ce bine ar fi.

  Probabil e mai simplu sa incasezi bani din publicitate decat sa oferi un site accesibil si vizitatorilor amarati care nu-s in stare sa-si “cumpere” si ei un windows, nu?

 2. carco: Exista ABP. Asta e primul plugin de FF pe care il instalez. Banerele care se pun peste continut din pacate nu tin de noi. Dupa ce pui ABP e simplu … bannerul care ramine deasupra are un mic buton de block sus in dreapta .. Click and enjoy

 3. Eram “precisa” ca asta o sa fie raspunsul 🙂

  Stiu ca exista ABP (ma pricep “un pic” la chestiile astea) si stiu si ca nu sunt banerele voastre insa cred ca, daca toti proprietarii de site-uri ar face presiuni asupra proprietarilor acestor retele de publicitate, s-ar putea rezolva “problema” (exista solutii tehnice pt. realizarea acelor banere a.i. sa nu strice site-urile pe care apar).

  Si ca sa ma iau putin si de site, cine a fost istetul care a uitat asta prin html (care html lasa de dorit, dar am vazut ca nu se mai poarta codul valid, structurat,… asa ca nu mai comentez despre acest aspect):

  “Description of the site, which will be showi in meta desctription tag in head of html”

 4. Ehhhh. Nu fi circotas … Trebuie sa aiba si programatorii ce face … Doar nu vrei sa le iasa codul perfect si din prima … Ma rog … din a patra da’ asta e alta poveste.

Comments are closed.