Skip to content

Stapinii si negri de pe plantatie ( partea 2 )

  • by

Reactualizam subiectul cu primarul Neculai Ontanu si sa vedem cum s-au mişcat lucrurile de când a apărut reportajul PrimaTV pană acuma.
De la Andressa aflam ca “Purtătorul de cuvânt nu răspunde la telefon, Ontanu are mobilul închis” iar PrimaTV se face ca subiectul nu exista. Si surprinzător deşi ştirea a fost preluată de multe bloguri si canale de ştiri au preluat si ele cu întârziere ştirea ( Realitatea , Antena 3 , Evz , Libertatea , Hotnews) nimeni nu comentează. Un silentio stampa complet.

Ar fi interesant de făcut un exerciţiu democratic. De mers cu o camera la PSD la domnul “care este” Vanghelie ( şeful domnului Ontanu in partid ) si luat un interviu in care sa comenteze ştirea. Am ales Vanghelie din 2 motive: este foarte colorat in exprimare si exista posibilitatea ca materialul sa devină un viral bun si pare a fi mai abordabil decât sa spunem Geoana sau restul.

Sau putem sa stăm fără sa facem nimic iar la alegeri nimeni si îşi va aduce aminte de acest subiect.

Intre timp a apărut pe youtube si versiunea “long” a ştirii:

4 thoughts on “Stapinii si negri de pe plantatie ( partea 2 )”

  1. io nu pricep de ce faceti atata caz. era vorba de tiganca care o ardea.

    nici cu romanii nu mi-e rusine, dar nu stiu de cand va plac voua tiganii.

  2. Am niste profi pe la faq care vin cateodata nebarbieriti, nearanjati, cu o fatza de nedormiti, de ce sa mai, zici ca au dormit la usa dupa o cearta sanatoasa cu nevasta. Asa pare a fi si Ontariu in acea zi. Sa fi fost pe ciclu baiatu? 😀

  3. “somnul ratiunii naste monstri” iar nepasarea naste abuzuri.
    La urma urmei ce ne pasa noua daca lucratoarea nu a facut plangere? Astazi e fiecare pentru el si nu trebuie sa ne miram ca ne da careva in cap iar cei din jur asista la spectacol fara sa intervina.

  4. Mai sin mai…suntem in secolul 21 si toti suntem egali..inclusiv cu “tiganca” aia care zambeste stingher cand un primar fara 7 ani de acasa ii stinge tigara in palma. Aceasi tiganca care probabil mananca bataie de la sot, sef etc

Comments are closed.