Skip to content

Sunday Times – Islarelul , planuri secrete si Iranul

  • by

Nu pot sa nu ma abtin sa nu comentz stirea aparuta peste tot in presa romaneasca cum ca "Israelul a intocmit planuri secrete pentru a bombarda cu arme nucleare tactice uzinele iraniene de imbogatire a uraniului." 

Dupa parerea mea ziarul de duminica ( Sunday Times ) e la fel ca soferii din aceasi zi. Incep sa faca orice pentru rating si pentru bani. De altfel in presa insulara in ultima vreme au tot aparut titluri bomba… Ba ca romanii vor invada Anglia, ba ca romanii vor aduce sida in Anglia. Acum ca Romania e in UE si faptul e consumat au lasat-o moale de tot cu Romania si Bulgaria si se uita in gradina de peste doua mari.  Numai ca in goana dupa rating la fel ca si soferii de duminica uita sau nu le pasa de nici o regula a jurnalismului sau a bunului simt.
 

Tags:

4 thoughts on “Sunday Times – Islarelul , planuri secrete si Iranul”

  1. Nu spun ca CNN este etalon dar nu numai presa de la noi a preluat stirea ci si americanii.
    Este o stire de scandal dar daca este un stop de realitate aici ce ne facem?

  2. “Analistii politici si militari cred acum ca au descoperit aceea veriga care lipsea atunci cand au incercat sa descifreze gafa, intentionata sau nu, a premierului Ehud Olmert, atunci cand acesta a citat Israelul printre marile puteri atomice ale lumii. “Din punct de vedere tactic si operational totul e pregatit, asteptam doar ordinul de atac”, ar fi declarat un responsabil israelian.”
    Ziua

Comments are closed.