Skip to content

Tastatura pentru dupa alegeri

 • by

russian-black-keyboard-usb

Multe succesuri ….

6 thoughts on “Tastatura pentru dupa alegeri”

 1. 🙂 Esti si vei fi intotdeauna binevenit! Casa e suficient de mare, avem unde sa va tinem, doar ca stam cam departe de oras (da’ nu moare nimeni pentru 15min pierdute zilnic pe autostrada, pana in centru).

 2. job? depinde ce vrei sa faci, cat vrei sa muncesti, chestii d’astea. Un “pompier” incepe undeva la 60k/yr si ajunge, in functie de experienta pana pe la 120. Un programator tot cam asa, in timp ce un sysadmin senior incepe la 85k si urca pana spre 200. dezavantaju’ e ca muncesti 8 ore pe zi. Da’ muncesti, nu ca la romanica… Pe de alta parte, banii astia ii poti scoate din consultanta elegant, stand acasa, ai nevoie doar sa iti faci ceva clienti (pe care ti-i faci muncind un timp ca si programator, admin, tehnician…)
  Ah, da: un salariu mediu aici e 45k/yr si iti permite sa traiesti decent (inclusiv sa mergi in vacanta in cuba sau mexic o data pe an).
  Cu toata “criza” de care se tot vorbeste, eu n-am pierdut decat 1 client din 156 si nu cunosc nici o firma care sa nu vrea sa angajeze oameni in IT, deci nu ma intreba de job, intreaba-ma de avantaje (asigurari/masina/telefon) si de salarii – eu primesc cel putin lunar telefoane de la agentii, daca as fi interesat de un job…
  Serios vorbind insa, trebuie sa realizezi ca treaba asta cu mutatu’ pe alt continent nu e tocmai floare la ureche: bye-bye familie, amici, amice… iti faci noi amici, nu-i problema, da’ aia vechi… Eh, partea buna e ca nu mai auzi ragetele manelistilor, esti tratat ca un om, nu ca o zdreanta, nu se uita nimeni urat pe tine de parca i-ai fi furat boii de la bicicleta, ti se da restu’ pana ultimu’ cent si ti se spune “multumesc”, nu tre sa dai spaga niciunde, iti platesti toate cele pe internet sau ti se trimite plic autotimbrat ca sa le trimiti cec si, spre deosebire de europa, unde esti tot timpul “imigrant”, aici, dupa ce incepi sa rupi 2 vorbe, esti de-al lor – uita-te la Lucian Bute, pe care toti aici il numesc “al nostru” si nu “romanul”.
  Aoleu, da’ am scris, nu m-am incurcat… gata, inchei acum.

 3. na, ca n-a fost sa fie ! am ramas tot cu succesuri! cauta acu’ vechea tastatura, aia roasa de unghii si arsa de mucu’ de tigara.

  life sux in Ro, da’ si plecatu’ e same shit: a enspea generatie de sacrificiu… care se lauda ca traieste decent.
  riscul de a fi catalogat lumea a 3-a (ceea ce se intampla acum) imi e mai la indemana decat sa ma dau cosmopolit si sa imi fac “prieteni” intr-o alta viata. facem bras in kk si aici si acolo… doar ca acolo are staniol de ciocolata.

  ah… by da way: nice blog Cop. (e primul meu post)

Comments are closed.