Topless 4

O noua serie care ne aduce aminte de varaPentru ca afara a inceput ploaia iar prognoza pentru saptamina viitoare arata o vreme specifica de toamna cu ploaie marunta si deasa pe scurt e vreme de stat in casa si facut copii ( sau numarat bani ) avem niste poze de la mare din Balcik , Bulgaria. Nu e Alina Plugaru dar e tatutata 🙂

1.jpg2.jpg3.jpg

4 thoughts on “Topless 4

 • Am înţeles. Vrei să experimentezi. Alina Plugaru în sus, Alina Plugaru în jos şi îţi trebuie un motiv să scrii Alina Plugaru. Şi asta am înţeles. Dar, totuşi, nu s-ar putea pune nişte motive mai bune ?
  Nu vreau să fiu sclifosit dar anul viitor du-te la plaja cu gagici mişto ca să vedem şi noi diferenţa.

  PS: uite-te ce m-ai făcut să fac – am scris de trei ori Alina Plugaru
  PPS: uite, am făcut-o din nou. Devine obsesiv…

 • He he he 🙂 That’s the point 🙂
  Acuma… Motive mai bune … Doar nu vrei sa asociem Alina Plugaru cu Neculai Ontanu (primar la sectorul 2 ) care se pare ca a stins o tigara in palma unei persoane.Astept sa vad materialul video intii si apoi urmeaza si postul.
  Pozele astea sint din ciclul “una pe saptamina”. Inca 2 ture si termin materialul promotional 🙂

 • Eu mă gândisem la gagici, dar ţie îţi este gândul la Onţanu.
  Şi ca să nu zici că sunt băiat rău mai fac cinste cu încă o Alina Plugaru ca să dea bine la indexare.
  PS: oare ştie Alina Plugaru ce eforturi se fac pentru ea în numele ştiinţei ?
  PPS: iar încep…

 • Hmmm ce tot aveti cu Alina Plugaru?Credeti k e o adevarata starleta porno? 😛 Sincer nu inteleg ce va excita o asemenea femeie? k e tatuata? si k are o gura senzuala sau ce? broscutza ei ?formele? hmmm sa fim serios niciodata nu va fi o doamna va fi decat o ”bucatika’ dorita ptr o partida d sex…:) si tipa de mai sus nu arata rau (imi place slipul ei) :))

Comments are closed.