Skip to content

Topless 4

 • by

O noua serie care ne aduce aminte de varaPentru ca afara a inceput ploaia iar prognoza pentru saptamina viitoare arata o vreme specifica de toamna cu ploaie marunta si deasa pe scurt e vreme de stat in casa si facut copii ( sau numarat bani ) avem niste poze de la mare din Balcik , Bulgaria. Nu e Alina Plugaru dar e tatutata 🙂

1.jpg2.jpg3.jpg

4 thoughts on “Topless 4”

 1. Am înţeles. Vrei să experimentezi. Alina Plugaru în sus, Alina Plugaru în jos şi îţi trebuie un motiv să scrii Alina Plugaru. Şi asta am înţeles. Dar, totuşi, nu s-ar putea pune nişte motive mai bune ?
  Nu vreau să fiu sclifosit dar anul viitor du-te la plaja cu gagici mişto ca să vedem şi noi diferenţa.

  PS: uite-te ce m-ai făcut să fac – am scris de trei ori Alina Plugaru
  PPS: uite, am făcut-o din nou. Devine obsesiv…

 2. He he he 🙂 That’s the point 🙂
  Acuma… Motive mai bune … Doar nu vrei sa asociem Alina Plugaru cu Neculai Ontanu (primar la sectorul 2 ) care se pare ca a stins o tigara in palma unei persoane.Astept sa vad materialul video intii si apoi urmeaza si postul.
  Pozele astea sint din ciclul “una pe saptamina”. Inca 2 ture si termin materialul promotional 🙂

 3. Eu mă gândisem la gagici, dar ţie îţi este gândul la Onţanu.
  Şi ca să nu zici că sunt băiat rău mai fac cinste cu încă o Alina Plugaru ca să dea bine la indexare.
  PS: oare ştie Alina Plugaru ce eforturi se fac pentru ea în numele ştiinţei ?
  PPS: iar încep…

 4. Hmmm ce tot aveti cu Alina Plugaru?Credeti k e o adevarata starleta porno? 😛 Sincer nu inteleg ce va excita o asemenea femeie? k e tatuata? si k are o gura senzuala sau ce? broscutza ei ?formele? hmmm sa fim serios niciodata nu va fi o doamna va fi decat o ”bucatika’ dorita ptr o partida d sex…:) si tipa de mai sus nu arata rau (imi place slipul ei) :))

Comments are closed.