Skip to content

Topless Partea a treia

 • by

Cum să sperii peştii . Sau meduzele ?

Nu toată lumea se ia după Alina Plugaru când merge la mare. Adică nu zace într-un şezlong sau admira meduzele din elicopter . Iată o metoda de speriat meduzele chiar din mediul lor:

top2.jpg

20 thoughts on “Topless Partea a treia”

 1. Aveti si voi rabdare pina pe 1 octombrie 🙂 Nu de alta da’ poate imi vine ideea sa dau nume de cod la tfm64 Alina Plugaru 🙂

  Iar de ajuns cu Alina Plugaru .. Am eu citeva idei da’ nu e cazul de expus 😀

 2. @Cop: Ete fleoshk. Odata ar merge, mai mult deja te risti.. 😛

  @Aschi: Rating, ai? Well, eu speram sa fie ceva mai adanc de-atat, mai subtil cu un strat underground dar asa se intampla cand incepi sa complici lucrurile, nu mai vezi nici mancarea de sub nas 😀

 3. Niciodata nu am inteles la ce e bun sa stai pe invisible pe messenger. Si apropo de messenger … Umeaza un post despre prescurtari pe messenger.

 4. @Cop
  Crede-ma, invisible-ul are scopul lui acolo si e destul de util cateodata. As putea sa incep sa argumentez, dar ma tem ca m-as intinde prea mult si as fi way offtopic si nu merita Plugaru sa-i stricam frumusetea de post destinat tocmai ei (:P) dar cu 1-a ocazie ivita o sa te lamuresc ce si cum e cu invisible-ul ala (cel putin din punctul meu de vedere).

 5. ce tzatze nashpa are, cine dreak e si tipa asta de facetzi asa mare caz? va consumatzi energia vorbind despre
  o simpla fufa.

Comments are closed.