Skip to content

Traficul de cosmar din Bucuresti

  • by

Daca trebuie sa mergeti cu masina prin Bucuresti trebuie sa aveti nervi tari. Din ce in ce mai tari. Dimineata e blocat tot .
De exemplu in sensul de mers spre cringasi imediat dupa pasajul lujerului avem parte de 3 in 1 : sampon si balsam. 3 fluxuri de trafic se ingusteaza la 1. Practic din 4 benzi se face 1 banda jumatate. Si traversarea pasajului poate dura si 2 ore. Nu uitati sa va cumparati ziare sau eventual o carte foarte groasa . Vezi termina de citit inainte de a ajunge la destinatie.
Tot zilele trecute am vazut in trafic linga Eroilor ceva absolut sinistru. un domn care conducea o masina B-xxxx-PSD care avea ziarul intins peste tot volanul si care ii acoperea cel putin jumatate din parbriz. Inconstinenta la volan in starea cea mai pura. Cred ca am si o poza . O caut si daca o gasesc modific postul.
Am deviat de la subiect. Deci drumul spre Cringasi 2 benzi : 2 semafoare SF ( daca stau pe verde 20 secunde e bine … Probabil ca vor sa ajungem toti mici piloti de formula 1 )
Dar e bine asfalteaza strazile …. Cum care strazi ? Alea pe care le-au asfaltat in primavara. Alea care fac legatura cu centrul bucurestiului. Nu stiati ? … Ma scuzati n-am stiut ca aveti avion personal.
Si o sugestie pentru cei care picteaza caroiaje pe strazi in intersectii . Nu mai faceti asta. Bulversati conducatorii auto care au tendinta de a se oprii in mijlocul caroiajului sa se uita daca ati tras liniile drept. Ce mai conteaza ca au blocat tot traficul din celelalt sens. Ei sa stea calare pe carioaj ca se asorteaza cu masina. Iar daca ai pe cineva in fata ta la semafor si semaforul tinde sa se faca verde apasa ba boule pe claxon cu toata puterea ta … da’ asa lunggggg ca poate se simte incepatorul din fata ta si face 2 slalomuri pe 2 roti si trece printre 2 care admira caroiajele.
A si sa nu uitam coloanele oficiale … De mare efect … Ambele benzi pline si ei se straduiesc incapatinati sa dea semnale sa te dai la o parte . Unde frate ? Ca n-am nici elice, nici decolare verticala . Ptiu … Mai bine nu zic ca le dau idei. Oricum imi place ca se cred oameni cu 3 oo: al treilea e girofarul. Ia-ti frate elicopter daca nu-ti place traficul …
As putea sa mai adaug la acest cocktail ( scris in 2 cuvinte ) … dar voi incheia cu o stire de ultima ora.
Se baga ( iar ) sens unic (dati cite unu’ singur sa ajunga la toata lumea ):

Tags:

3 thoughts on “Traficul de cosmar din Bucuresti”

  1. Am fost in Bucuresti acum vreo 2 saptamani (eu sunt din Oradea) si da – am ramas si eu socat de cum circula lumea. Eram in taxi cu doi colegi si la un moment dat intra soferul pe contrasens si se opreste bot in bot cu un Jeep. Si stau amandoi si se injura reciproc, claxoneaza si nu se urnesc. Stau si se uita cu ura unul la celalalt timp de – nu exagerez – aproape 30 de secunde. Normal ca strada era ingusta si se face coada in spatele fiecaruia si incep si ceilalti sa claxoneze. Soferul taxiului – nimic. Sta si clipeste, doar-doar s-o indura celalalt sa dea in spate. Pana la urma s-au retras amandoi, nu inainte de a incetini in fata geamului celuilalt si sa isi mai administreze o tura de injurii. Ca pieton, pe zebra n-ai nici o sansa. Nu numai ca nu incetinesc dar mai si accelereaza (am gustat asta pe pielea mea cand ieseam din Gara de Nord cu doua bagaje dupa mine – that was fun).

  2. Sa-ti mai dau una? Incepand de astazi si pana vineri inclusiv bd.Stefan Cel Mare e blocat COMPLET intre Obor si Piata Victoriei (fuckin’ idiots)

  3. Ba, ce bine-mi pare c-am scapat! Cand il mai aud pe cate un amic zicand ca se circula haotic pe aici, ii zic “frate, marsh la un curs de reciclare o saptamana in bucuresti si cand o sa te intorci o sa-ti dai seama ca vorbesti prostii”

Comments are closed.