Skip to content

Un amplificator gata in 10 ani

  • by

Acum 10 ani m-am apucat sa-mi fac un amplificator audio. Multi vor zice da’ ce ma nu puteai sa te duci sa-ti iei unul din comert? As fi putut. Dar scopul principal nu era sa am un amplificator la vremea respectiva ci sa fac unul. Am adunat toate piesele . Am terminat de lipit tot amplif-ul , am facut si sursa de alimentare , am gasit si o cutie frumoasa . Singurul lucru care mai ramasese de facut era sa pun stabilizatorul de tensiune si sa lipsesc firele de alimentare.

Asta se intimpla acum 10 ani. Apoi a urmat o perioada aglomerata , am ignorat proiectul si asa a zacut intr-un colt ( m-am tot lovit de el in acest timp si l-am mutat din loc in loc ) vreme indelungata. Pina cind in seara asta in masina am ascultat Master of Pupets iar cind am ajuns acasa am ascultat Megadeth. Mare mi-a fost dezamagirea cind pe “faimoasele” mele boxe A4tech se auzea ca din canal. Si mi-am adus aminte de amplificator si boxele Technics de 30W ( bucata ).
Am scos letconul de la naftalina , am pus aparatul de masura pe sursa de alimentare a amplifului , ocazie cu care am prajit si un L7812CV dar intr-un final glorios am alimentat amplif-ul. Spre pura mea desfatare si groaza vecinilor mei manelisti merge impecabil. Acuma am o arma cu care ii pot combate cu succes. Incepand de miine ca momentan inca ii mai las sa se desfasoare cu gutza de maimutza.

2 thoughts on “Un amplificator gata in 10 ani”

  1. Foarte tare! Bravo ma! Asa post mai rar, original despre ceva interesant nu despre paparude 🙂
    Da` si tu brutal, i`ai dat megadeth din prima 🙂 zi-ne si noua compozitia amplif-ului 🙂 poate te plagiem :))
    Hi hi hi ::) buna idee.. am si eu un Technics care s-a cam bulit 🙂 poate folosesc si eu ceva din el 🙂

Comments are closed.