Skip to content

Viena

  • by

Ei bine da. Postul asta este scris de la fata locului . Din Viena. Imi place orasul. I blend in perfectly. Toata lumea intii ma abordeaza in germana. E un oras in care criza nu se simte. Mlte lucruri sint in constructie / reconstructie. Largesc bulevarde , reconstruiesc monumente. Se preocupa de ceea ce au. Ce mi-a placut foarte , foarte tare sint spectacolele linga catedrala Sf. Stefan. Evident am luat un loc pe terasa sa pot admira in voie spectacolul.

Evident am incercat snitelul vienez cu salata de catofi facuta ca la mama ei acasa. Genial . Uitasem gustul mincarii nemtesti si cit de tare imi place.

Anyway a fost o seara reusita. Miine in schimb ma asteapta o zi foarte grea si importanta asa ca ma opresc aici cu relatarea.

Pozele facute nu am putut sa le postez pentru ca am uitat cablul usb. Se intimpla. asta e . O sa editez postul cind ma intorc sau o sa scriu altul. Vom vedea. Gut nacht.

Tags:

2 thoughts on “Viena”

  1. Genießen Sie Ihren Aufenthalt und atmen, dass besondere Luft! Wien ist das Arschloch des Universums, wissen Sie nicht?
    Viel Glück!

Comments are closed.