Skip to content

Ziua -4. Sarutul concurentei

 • by

Vineri …. o seara care nu prevestea nimic spectaculos. In masina se auzea KissFM deoarece la ora la care ma intorc de la munca muzica este pe gustul meu. Evident cind sint reclame trec pe alt post de radio. In Bucuresti asa cum sintem obisnuiti aglomeratie. Nu mai multa , nu mai putina ca de obicei. O zi obisnuita.

Trec de universitate, ajung la Ororilor, dau sa opresc la trecerea de pietoni cind din dreapta ma pupa zdravan o masina. Fix in lateralul hondei mele. O domnisoara care nu observase ca are cedeaza trecerea.  Ma dau jos sa avaluez pagubele. Partea dreapta a masinii ( ambele usi ) busite bine. Okkkkk. Toate “bune” si “frumoase” . Constatare amiabila ca s-au sarutat fiarele intre ele si s-au sarutat cu mult patos as putea zice.  Apropos ….. e criminal de greu sa scrii cind afara sint aproape 0 grade si esti dupa un accident. Colegul meu Emil care era cu 2 masini in spatele meu a oprit si el si mi-a dat o mina de ajutor cu constatarea amiabila. Multumesc Emil ! ….  Trebuie sa recunosc ca pe formular au inventat niste motive de accidente dar o regula de genul: “mergeam drept si a intrat in mine nu exista”.

Deci o adevarata Kissed by Kiss …. Urmeaza sa va povestesc in episoadele urmatoare Aventuri in Epoca de Piatra ( pregatirea dosarului de daune si alergaturile necesare si sper suficiente prin diverse locuri din Bucuresti unde calculatorul e obiect de cult sau de buzunar )

5 thoughts on “Ziua -4. Sarutul concurentei”

 1. imi pare rau ca trebuie sa te anuntz asta: Azi noapte a murit Qaz intr-un accident de motocicleta impreuna cu o fata Mada, stirea e si pe protv doar ca nu spun despre cine e vorba..

 2. Destinul a facut ca inimile voastre sa tresara in acelasi moment. Adica au tresarit cu putere in momentul impactului si au batut impreuna tot timpul cat ati completat foaia de constatare amiabila.
  Era mishto tipa? I-ai retinut numarul?
  Te rog sa vii cu detalii de acest gen. Ai uitat ce era mai important. Te rog sa nu se mai intample.

  Bafta!
  Pescar Hoinar

Comments are closed.